Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Стоматолошки столици

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Терапевтско столче Syncrus TOP - Gnatus

Терапевтско столче Syncrus TOP - Gnatus

Анкета за стоматолошки работни места

Анкета за стоматолошки работни места

нов модел Gnatus G2 F - најдобра вредност!

нов модел Gnatus G2 F - најдобра вредност!

нов модел Gnatus G3 FULL - добар стандард!

нов модел Gnatus G3 FULL - добар стандард!

Gnatus GL докторско столче

Gnatus GL докторско столче

Gnatus SYNCRUS G8 луксузен модел

Gnatus SYNCRUS G8 луксузен модел

Стоматолошко работно место SYNCRYS GLF OPTI (не е во стандардна програма)

Стоматолошко работно место SYNCRYS GLF OPTI (не е во стандардна програма)

Стоматолошко работно место SYNCRYS XF OPTI (не е во стандардна програма)

Стоматолошко работно место SYNCRYS XF OPTI (не е во стандардна програма)

KaVo ESTETICA® E30 Стоматолошко работно место од KaVo со пристапна цена!

KaVo ESTETICA® E30 Стоматолошко работно место од KaVo со пристапна цена!