Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Средства за привремено затварање...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Coltosol® F

Coltosol® F

DYCAL®

DYCAL®

ApexCal

ApexCal

Provis

Provis

KARIOFIL - Z

KARIOFIL - Z

CEGAL HB и BV

CEGAL HB и BV

Calcident 45%

Calcident 45%

Calcident LC

Calcident LC

Glass - Liner ΙΙ

Glass - Liner ΙΙ