Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Сепарирки

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Дијамантска сепарирка двострана со жолт прстен

Дијамантска сепарирка двострана со жолт прстен

Дијамантска сепарирка еднострана мала со плав прстен

Дијамантска сепарирка еднострана мала со плав прстен

Дијамантска сепарирка еднострана мала со црвен прстен

Дијамантска сепарирка еднострана мала со црвен прстен

Дијамантска сепарирка еднострана со плав прстен

Дијамантска сепарирка еднострана со плав прстен

Дијамантска сепарирка еднострана со црвен прстен

Дијамантска сепарирка еднострана со црвен прстен

Дијамантска сепарирка за гипс мала

Дијамантска сепарирка за гипс мала

Дијамантска сепарирка за гипс голема

Дијамантска сепарирка за гипс голема

Синтер дијамантска сепарирка-дебела G5113

Синтер дијамантска сепарирка-дебела G5113

Синтер дијамантска сепарирка-тенка G5122

Синтер дијамантска сепарирка-тенка G5122