Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Сепарирки

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Карборундум сепарирка немонтирана N7002

Карборундум сепарирка немонтирана N7002

Карборундум сепарирка немонтирана N7003

Карборундум сепарирка немонтирана N7003

Карборундум сепарирка немонтирана N7004

Карборундум сепарирка немонтирана N7004

Армирана карборундум сепарирка немонтирана N7005

Армирана карборундум сепарирка немонтирана N7005

Дијамантска сепарирка двострана мала со плав прстен

Дијамантска сепарирка двострана мала со плав прстен

Дијамантска сепарирка двострана мала со жолт прстен

Дијамантска сепарирка двострана мала со жолт прстен

Дијамантска сепарирка двострана мала со црвен прстен

Дијамантска сепарирка двострана мала со црвен прстен

Дијамантска сепарирка двострана со плав прстен

Дијамантска сепарирка двострана со плав прстен

Дијамантска сепарирка двострана со црвен прстен

Дијамантска сепарирка двострана со црвен прстен