Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Помошни средства

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Метална абразивна еднострана трака

Метална абразивна еднострана трака

CarieStain™ (кариес детектор/маркер)

CarieStain™ (кариес детектор/маркер)

Gluma etch

Gluma etch

SwissFlex™ систем за обработка и полирање

SwissFlex™ систем за обработка и полирање

OptraGate

OptraGate

OptraDam

OptraDam

Palodent - систем на матрици

Palodent - систем на матрици

Артикулациона хартија

Артикулациона хартија