Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Пародонтологија

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

NUPRO паста за полирање

NUPRO паста за полирање

Пудра за пескарење AIR-FLOW EMS

Пудра за пескарење AIR-FLOW EMS

Reso-Pac пародонтален завој

Reso-Pac пародонтален завој

Пудра и перли за пескарење заби

Пудра и перли за пескарење заби

Пудра за PROFIFLEX - пескарење

Пудра за PROFIFLEX - пескарење

Proxyt

Proxyt

Perio System Comby - Pack Bio Oss Collagen 70mg.+ Bio Gide Perio (16 x 22mm.)

Perio System Comby - Pack Bio Oss Collagen 70mg.+ Bio Gide Perio (16 x 22mm.)

Bio Gide Perio ресорптивна двослојна мембрана (16x22)

Bio Gide Perio ресорптивна двослојна мембрана (16x22)

Bio Oss Collagen 100mg. спонгиоза гранули +10%колаген(0.3 cm3)

Bio Oss Collagen 100mg. спонгиоза гранули +10%колаген(0.3 cm3)