Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Парадонтологија

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

МИРТИН ЛИСТ и ИНСТРУМЕНТ за некротичен цемент

МИРТИН ЛИСТ и ИНСТРУМЕНТ за некротичен цемент

Српаст инструмент лев и десен

Српаст инструмент лев и десен

Gracy кирети за обработка на пародонтални џебови

Gracy кирети за обработка на пародонтални џебови

Пародонтална сонда

Пародонтална сонда

Паро стартер сет

Паро стартер сет

Пародонтален сет

Пародонтален сет

Profiflex 3

Profiflex 3

Ултгразвучен насадник КаVo SONICFLEX 2000N

Ултгразвучен насадник КаVo SONICFLEX 2000N

Наставци за SonicFlex 2000N

Наставци за SonicFlex 2000N