Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Ортодонтски прстени, туби...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Лингвални копчиња

Лингвални копчиња

Remanium ® лингвален ретејнер

Remanium ® лингвален ретејнер

Titanium жица за лингвален/палатинален ретејнер 

Titanium жица за лингвален/палатинален ретејнер 

Quad Helix remanium

Quad Helix remanium

Orthorama

Orthorama

Goshgarian®

Goshgarian®

Ортодонтски штраф Hyrax

Ортодонтски штраф Hyrax

Клуч за ортодонтски штраф Hyrax

Клуч за ортодонтски штраф Hyrax

Делерова маска

Делерова маска