Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Ортодонтски прстени, туби...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

LC orthodontic bonding

LC orthodontic bonding

Стандардни прстени за молари и премолари 

Стандардни прстени за молари и премолари 

Standard Edgewise ® туби

Standard Edgewise ® туби

Ortho 18 - букална туба без хук

Ortho 18 - букална туба без хук

Cross туба

Cross туба

Stop туба

Stop туба

Sliding туба за апликација директно на лак

Sliding туба за апликација директно на лак

Лингвална туба

Лингвална туба

Лингвална кукица 

Лингвална кукица