Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Орална хирургија и имплантолог...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Екартер

Екартер

Распаториум - Willager

Распаториум - Willager

Пиштол за анестезија

Пиштол за анестезија

Пинцета хируршка

Пинцета хируршка

Пинцета хируршка - за сутурирање

Пинцета хируршка - за сутурирање

Пинцета анатомска

Пинцета анатомска

КЛЕШТА екстракциона – детска

КЛЕШТА екстракциона – детска

Perio System Comby - Pack Bio Oss Collagen 70mg.+ Bio Gide Perio (16 x 22mm.)

Perio System Comby - Pack Bio Oss Collagen 70mg.+ Bio Gide Perio (16 x 22mm.)