Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Орална хирургија и имплантолог...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Osstell Mentor

Osstell Mentor

BIOVAC II sauger + Biovac KIT

BIOVAC II sauger + Biovac KIT

Инструмент за синус лифт

Инструмент за синус лифт

Шприц за интралигаментарна анестезија

Шприц за интралигаментарна анестезија

Титаниумска кирета за периимплантитис

Титаниумска кирета за периимплантитис

Остеометар

Остеометар

Миксер за коска

Миксер за коска

Сет за остеотомија

Сет за остеотомија

Тампонатор

Тампонатор