Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Насадни инструменти

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Турбина KaVo SUPERtorque 660C (без светло)

Турбина KaVo SUPERtorque 660C (без светло)

Турбина KaVo POWERtorque 646B (светлосна ) - ќе се делистира од програмата

Турбина KaVo POWERtorque 646B (светлосна ) - ќе се делистира од програмата

KaVo PROFIFLEX 3 - инструмент за пескарење

KaVo PROFIFLEX 3 - инструмент за пескарење

Ултгразвучен насадник КаVo SONICFLEX 2000N

Ултгразвучен насадник КаVo SONICFLEX 2000N

Наставци за KaVo SONICFLEX 2000N

Наставци за KaVo SONICFLEX 2000N

KaVo RONDOFLEX plus – минимално инвазивна препарација на кавитети во фисури

KaVo RONDOFLEX plus – минимално инвазивна препарација на кавитети во фисури

Kумплунг KaVo MULTIFLEX - конектор 460 E (без светло и рег. на вода)

Kумплунг KaVo MULTIFLEX - конектор 460 E (без светло и рег. на вода)

Kумплунг KaVo MULTIFLEX - конектор 460LE (светлосен и без рег. на вода )

Kумплунг KaVo MULTIFLEX - конектор 460LE (светлосен и без рег. на вода )

Kумплунг KaVo MULTIFLEX - конектор 465 RN (без светло со рег. на вода)

Kумплунг KaVo MULTIFLEX - конектор 465 RN (без светло со рег. на вода)