Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Насадни инструменти

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Турбина KaVo SMARTtorque S609C

Турбина KaVo SMARTtorque S609C

Коленик KaVo EXPERTmatic LUX E25L (црвен)

Коленик KaVo EXPERTmatic LUX E25L (црвен)

Kоленик со надворешно ладење KaVo INTRAMATIC 20ES

Kоленик со надворешно ладење KaVo INTRAMATIC 20ES

Коленик светлосен KaVO GENTLEPOWER LUX 20 LP (внатрешно ладење) - достапна по нарачка

Коленик светлосен KaVO GENTLEPOWER LUX 20 LP (внатрешно ладење) - достапна по нарачка

Насадник KaVo INTRAmatic 10ES (надворешно ладење)

Насадник KaVo INTRAmatic 10ES (надворешно ладење)

Насадник KaVo INTRAmatic 10E (без ладење )

Насадник KaVo INTRAmatic 10E (без ладење )

Турбина KaVo GENTLEsilence 8000B (светлосна )

Турбина KaVo GENTLEsilence 8000B (светлосна )

Турбина KaVo GENTLEsilence 8000C (без светло)

Турбина KaVo GENTLEsilence 8000C (без светло)

Турбина KaVo SUPERtorque 660B (светлосна )

Турбина KaVo SUPERtorque 660B (светлосна )