Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Насадни инструменти

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Комплет насадни инструменти Gnatus

Комплет насадни инструменти Gnatus

НОВО - Турбина KaVo MASTERtorque™

НОВО - Турбина KaVo MASTERtorque™

Коленик KaVo INTRAmatic 20 E

Коленик KaVo INTRAmatic 20 E

Коленик KaVo EXPERTmatic E20L

Коленик KaVo EXPERTmatic E20L

KaVo Intrasurg 300 микромотор за орална хирургија

KaVo Intrasurg 300 микромотор за орална хирургија

Турбина KaVo SMARTtorque mini 605C

Турбина KaVo SMARTtorque mini 605C

Турбина KaVo SMARTtorque S619C

Турбина KaVo SMARTtorque S619C

Турбина KaVo SMARTtorque S619L

Турбина KaVo SMARTtorque S619L

Турбина KaVo EXPERTtorque E680L

Турбина KaVo EXPERTtorque E680L