Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Мирадент профилакса

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Miradent Nanosensitive hca

Miradent Nanosensitive hca

Mirafluor C

Mirafluor C

Miradent Carebrush

Miradent Carebrush

Miradent Interbrush

Miradent Interbrush

Miradent Periobrush

Miradent Periobrush

Miradent Happy morning short head

Miradent Happy morning short head

Miradent Tong-Clin De Lux

Miradent Tong-Clin De Lux

Miradent Tong-Clin Set

Miradent Tong-Clin Set

Miradent Protho Brush De Luxe

Miradent Protho Brush De Luxe