Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Материјали за моделирање

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Адапта фолија тенка

Адапта фолија тенка

Мазна восочна фолија

Мазна восочна фолија

Восочна жица

Восочна жица

Адапта фолија дебела мека

Адапта фолија дебела мека

Восоци за моделирање CROWAX

Восоци за моделирање CROWAX

Восок за потопување GEO – DIP

Восок за потопување GEO – DIP

Готови восочни членови

Готови восочни членови

Лак за финиширање на восок GEO – WAXFINISH

Лак за финиширање на восок GEO – WAXFINISH

Стврднувач за модели HARDENING BATH

Стврднувач за модели HARDENING BATH