Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Материјали за моделација

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Розе восок во облик на плочи

Розе восок во облик на плочи

Мрежа за протези - позлатена

Мрежа за протези - позлатена

Plasticwax - восок за фрезување

Plasticwax - восок за фрезување

Восочна жица во котур

Восочна жица во котур

Восочни фолии

Восочни фолии

Восок за подминирани места

Восок за подминирани места

Розе восок во облик на плочи

Розе восок во облик на плочи

Plaque Photo

Plaque Photo

Мрежа за протези

Мрежа за протези