Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Материјали за моделација

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Biocryl® - RN

Biocryl® - RN

Simgal BV/NV

Simgal BV/NV

Шелак базни плочи

Шелак базни плочи

Meliodent

Meliodent

PRO BASE COLD

PRO BASE COLD

Гарнитури заби - трослојни Ivostar/Gnathostar a 28

Гарнитури заби - трослојни Ivostar/Gnathostar a 28

Бочни заби - трослојни Ivostar/Gnathostar a 8

Бочни заби - трослојни Ivostar/Gnathostar a 8

PRO BASE HOT

PRO BASE HOT

Triplex HOT

Triplex HOT