Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Материјали за изработка модели

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Bi-pin

Bi-pin

Колчиња за модели

Колчиња за модели

Uni-base® 300 - гипс класа 4, боја: зелена

Uni-base® 300 - гипс класа 4, боја: зелена

Aлабастер - бел гипс класа 2

Aлабастер - бел гипс класа 2

Moldano® - гипс класа 3 тврд боја: плава

Moldano® - гипс класа 3 тврд боја: плава

Moldasynt® - гипс класа 4 супер тврд боја: розева, светло кафена

Moldasynt® - гипс класа 4 супер тврд боја: розева, светло кафена