Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Материјали за еднократна употр...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Стерилна компреса 50 x 60 со отвор Foliodrape

Стерилна компреса 50 x 60 со отвор Foliodrape

Артикулациона хартија

Артикулациона хартија

Лигнин

Лигнин

Компреси стоматолошки во ролна

Компреси стоматолошки во ролна

Компреси за деца

Компреси за деца

ЗАБНИ РОЛНИ – Parotisroll

ЗАБНИ РОЛНИ – Parotisroll

Забни тампони - ватеролни

Забни тампони - ватеролни

Стерилна компреса 75 x 75 со отвор Foliodrape

Стерилна компреса 75 x 75 со отвор Foliodrape

Забни тампони - ватеролни 100% ПАМУК

Забни тампони - ватеролни 100% ПАМУК