Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Материјали за еднократна употр...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Хартија за пакување за автоклав 10cm/200m

Хартија за пакување за автоклав 10cm/200m

Стерилни компреси 75 x 75

Стерилни компреси 75 x 75

Хируршки ракавици без талк - Sempermed® Derma PF

Хируршки ракавици без талк - Sempermed® Derma PF

Ракавици латекс зелени пеперминт-King

Ракавици латекс зелени пеперминт-King

Хируршки ракавици без талк

Хируршки ракавици без талк

OptraGate

OptraGate

OptraDam

OptraDam

Стерилен хируршки мантил за една употреба Foliodress Gown

Стерилен хируршки мантил за една употреба Foliodress Gown

Заштитни маски

Заштитни маски