Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Лигатури, гумички и федери

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Жичани лигатури Remanium формирани

Жичани лигатури Remanium формирани

Жичани лигатури Remanium Kobayashi

Жичани лигатури Remanium Kobayashi

Еластични лигатури

Еластични лигатури

Интра и екстраоларни ластичиња

Интра и екстраоларни ластичиња

Фронтални гумици за сепарација

Фронтални гумици за сепарација

Постериорни гумици за сепарација

Постериорни гумици за сепарација

Кетени

Кетени

Гумици за деротација

Гумици за деротација

Гумен конец

Гумен конец