Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Лакови и жици

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Кутија за чување лакови

Кутија за чување лакови

Пластичен заштитник за жици и лакови

Пластичен заштитник за жици и лакови

Прави жици-Dentaflex

Прави жици-Dentaflex

Прави жици-Rematitan

Прави жици-Rematitan

Прави жици-Remanium

Прави жици-Remanium

Жици во котур - Dentaflex

Жици во котур - Dentaflex

Жици во котур - Remanium

Жици во котур - Remanium

Лакови

Лакови