Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Композити, глас-јономери и...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Charisma PPF

Charisma PPF

PARAMOL - Hg

PARAMOL - Hg

SILVERGAL

SILVERGAL

ALFAGAL

ALFAGAL

Competence universal

Competence universal

Competence Flow сет

Competence Flow сет

Securafil

Securafil

Secura Varnish

Secura Varnish

Glass - Liner ΙΙ

Glass - Liner ΙΙ