Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Композити, глас-јономери и...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Spectrum® TPH®3 универзален композит (субмикронски хибрид)

Spectrum® TPH®3 универзален композит (субмикронски хибрид)

Te-econom Plus рефил

Te-econom Plus рефил

Tetric Evo Ceram рефил

Tetric Evo Ceram рефил

Te-econom Plus сет

Te-econom Plus сет

Tetric Evo Flow

Tetric Evo Flow

НОВО! EVETRIC од Ivoclar-Vivadent, универзален нано-хибриден композит!

НОВО! EVETRIC од Ivoclar-Vivadent, универзален нано-хибриден композит!

Charisma Opal рефил

Charisma Opal рефил

Flowline

Flowline

Charisma сет

Charisma сет