Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Композити, глас-јономери и...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Synergy D6 комплет

Synergy D6 комплет

Synergy D6 welcome СЕТ

Synergy D6 welcome СЕТ

Synergy D6 рефил

Synergy D6 рефил

Synergy Flow рефил

Synergy Flow рефил

Dyract Extra рефил 20 компули

Dyract Extra рефил 20 компули

Ceram X mono/duo

Ceram X mono/duo

Dyract Еxtra сет

Dyract Еxtra сет

SureFil SDR Flow

SureFil SDR Flow

Chemfil superior

Chemfil superior