Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Имплантологија

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Bio Oss спонгиоза гранули 0.25 - 1 mm. (0.25g.;0.5g.)1g.=2.05\cm.3

Bio Oss спонгиоза гранули 0.25 - 1 mm. (0.25g.;0.5g.)1g.=2.05\cm.3

Bio Oss спонгиоза гранули 1-2 mm.(0.5g.)1g.=3.13 cm.3

Bio Oss спонгиоза гранули 1-2 mm.(0.5g.)1g.=3.13 cm.3

Bio Oss Collagen block 100mg/250mg. спонгиоза гранули +10%колаген(0.3 cm.3)

Bio Oss Collagen block 100mg. спонгиоза гранули +10%колаген(0.3 cm.3)

Bio Gide ресорптивна двослојна мембрана (25x25mm. или 30x40mm.)

Bio Gide ресорптивна двослојна мембрана (25x25mm. или 30x40mm.)

Bio Gide Perio ресорптивна двослојна мембрана (16x22)

Bio Gide Perio ресорптивна двослојна мембрана (16x22)

Perio System Comby - Pack Bio Oss Collagen 70mg.+ Bio Gide Perio (16 x 22mm.)

Perio System Comby - Pack Bio Oss Collagen 70mg.+ Bio Gide Perio (16 x 22mm.)

Bio Oss Spongiosa block 1x 1 x 2  

Bio Oss Spongiosa block 1x 1 x 2  

Miratray индивидуална лажица за импланти

Miratray индивидуална лажица за импланти

Хируршки микромотор INTRASURG 300

Хируршки микромотор INTRASURG 300