Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Имплантологија

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Фрези (tungsten karbid) за почетна пенетрација во коска

Фрези (tungsten karbid) за почетна пенетрација во коска

Фрези за продлабочување на коската

Фрези за продлабочување на коската

Фрези проширувачи

Фрези проширувачи

Фреза за навои

Фреза за навои

Лабораториски шрафцигер-10N-

Лабораториски шрафцигер-10N-

Трансфер капа (мала или голема) за отпечаток за баланс

Трансфер капа (мала или голема) за отпечаток за баланс

Репозициона капа

Репозициона капа

Лабораториски аналог за Регулар

Лабораториски аналог за Баланс

Лабораториски држач за Регулар абатменти и аналози

Лабораториски држач за Баланс абатменти и аналози