Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Имплантологија

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Пробен сет за стандард техника

Пробен сет за стандард техника

Сет за фиксирање на коскени графтови

Сет за фиксирање на коскени графтови

Протетски мини сет

Протетски мини сет

Bone condenser-31036320 и Bone expander сет-31036300

Bone condenser-31036320 и Bone expander сет-31036300

Sinus Lift СЕТ

Sinus Lift СЕТ

Sulcus former - регулар абатмент

Sulcus former-Balance posterior

Balance anterior abatments

Balance anterior abatments

CERCON Balance abatments

CERCON Balance abatments

Regular абатмент

Balance posterior абатмент