Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Имплантологија

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Трансфер капи за стандард техника

Трансфер капи за стандард техника

Лабораториски аналог за стандард-дводелен

Лабораториски аналог за стандард-дводелен

Моделирачки капи за стандард

Моделирачки капи за стандард

Снеп атечмени(абатмент со матрица)

Снеп атечмени(абатмент со матрица)

Лабораториски аналог за снеп атечмени

Лабораториски аналог за снеп атечмени

Имплант  ABC

Имплант  ABC

ХИРУРШКИ  СЕТ-ABC

ХИРУРШКИ  СЕТ-ABC

ПРОТЕТСКИ СЕТ

ПРОТЕТСКИ СЕТ

Лабораториски сет-Balance posterior

Лабораториски сет-Balance posterior