Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Имплантологија

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Каталог на производи Ankylos

Каталог на производи Ankylos

Брошура за пациенти за Ankylos денталните импланти!

Брошура за пациенти за Ankylos денталните импланти!

Хексагонален шрафцигер(долг)

Хексагонален шрафцигер(долг)

Хексагонален шрафцигер(краток)

Хексагонален шрафцигер(краток)

Хексагонален шраф(долг)

Хексагонален шраф(долг)

Хексагонален шраф(краток)

Хексагонален шраф(краток)

Дршка за хексагонален шраф

Дршка за хексагонален шраф

Сулкус формери-Стандард техника

Сулкус формери-Стандард техника

Прави абатменти за стандард техника

Прави абатменти за стандард техника