Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Дијагностика

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Gentle Pulse Pulp Vitality Tester

Gentle Pulse Pulp Vitality Tester

KaVo DIAGNOcam - кариес дијагностика без РТГ зрачење!

KaVo DIAGNOcam - кариес дијагностика без РТГ зрачење!

Интраорална камера Gnatus

Интраорална камера Gnatus

Негатоскоп за панорамски рентгенски снимки

Негатоскоп за панорамски рентгенски снимки

Комора за развивање на РТГ филмови

Комора за развивање на РТГ филмови

Gendex EXPERT DC 75 - интраорален рентген апарат

Gendex EXPERT DC 75 - интраорален рентген апарат

Gendex GXDP 700 - дигитална панорама со можност за надоградба на кефалометар и 3D

Gendex GXDP 700 - дигитална панорама со можност за надоградба на кефалометар и 3D

Gendex GXS 700 - сензор за дигитални рентген снимки

Gendex GXS 700 - сензор за дигитални рентген снимки

Gendex GXDP 300 - дигитален панорамски систем

Gendex GXDP 300 - дигитален панорамски систем