Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Дијагностика

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

KODAK 2100 интраорален рентген апарат

KODAK 2100 интраорален рентген апарат

KODAK 2200 интраорален рентген апарат

KODAK 2200 интраорален рентген апарат

KODAK 8000 Digital Panoramic System

KODAK 8000 Digital Panoramic System

KODAK RVG 5100 (сензор за дигитални рентген снимки)

KODAK RVG 5100 (сензор за дигитални рентген снимки)

KODAK RVG 6100 (сензор за дигитални рентген снимки)

KODAK RVG 6100 (сензор за дигитални рентген снимки)

KODAK RVG 6500 (сензор за дигитални рентген снимки)

KODAK RVG 6500 (сензор за дигитални рентген снимки)

KODAK CR 7400 (апарат за дигитализација на РТГ снимки)

KODAK CR 7400 (апарат за дигитализација на РТГ снимки)

Kodak 1500 интраорална видео камера

Kodak 1500 интраорална видео камера

DIAGNOdent pen - кариес детектор

DIAGNOdent pen - кариес детектор