Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Гумички

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Гумички за полирање керамика CeraGlaze монтирани

Гумички за полирање керамика CeraGlaze монтирани

Гумички за полирање керамика Galactic Gold немонтирани

Гумички за полирање керамика Galactic Gold немонтирани

Гумички за полирање керамика и универзални немонтирани разни Cera и Uni

Гумички за полирање керамика и универзални немонтирани разни Cera и Uni

Гумички монтирани за сите легури UniBlack

Гумички монтирани за сите легури UniBlack

Гумички за полирање метал немонтирани SteelMaster

Гумички за полирање метал немонтирани SteelMaster

Гумички за Хром-кобалт легури NTI CC Top-немонтирани

Гумички за Хром-кобалт легури NTI CC Top-немонтирани

Гумички за Хром-кобалт легури NTI CC Top-монтирани

Гумички за Хром-кобалт легури NTI CC Top-монтирани

Гумици за Ni-Pl легури (никел-паладиум) NE Master монтирана

Гумици за Ni-Pl легури (никел-паладиум) NE Master монтирана