Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Восок

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Ножички

Ножички

Нож за восок голем

Нож за восок голем

Нож за восок мал

Нож за восок мал

Метални инструменти за моделација LeCrone

Метални инструменти за моделација LeCrone

Метална сонда

Метална сонда

Шпиртна лампа и фитил

Шпиртна лампа и фитил

Мерач за дебелина на восок и метал

Мерач за дебелина на восок и метал

Calipretto S

Calipretto S