Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Брекети

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Roth 22 Discovery®   

Roth 22 Discovery®   

Standard Edgewise 22 Ultratrimm ®

Standard Edgewise 22 Ultratrimm ®

Roth 22 ® сет керамички брекети за фронт во максила

Roth 22 ® сет керамички брекети за фронт во максила

Roth 22 ® сет керамички брекети за фронт во максила и мандибула

Roth 22 ® сет керамички брекети за фронт во максила и мандибула

Roth 22 ® сет керамички брекети за максила

Roth 22 ® сет керамички брекети за максила

Roth 22 ® сет керамички брекети за мандибула

Roth 22 ® сет керамички брекети за мандибула

Standard Edgewise ® сет керамички брекети за фронт во максила

Standard Edgewise ® сет керамички брекети за фронт во максила

Standard Edgewise ® сет керамички брекети за фронт во максила и мандибула

Standard Edgewise ® сет керамички брекети за фронт во максила и мандибула

Standard Edgewise ® сет керамички брекети за максила

Standard Edgewise ® сет керамички брекети за максила