Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Атечмени

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

PRECI-CLIP STD IN/PW

PRECI-CLIP STD IN/PW

CEKA M3 NP OL 694 KSNX

CEKA M3 NP OL 694 KSNX

CEKA M3 NP OL 334 NX

CEKA M3 NP OL 334 NX

PRECI VERTIX P сет

PRECI VERTIX P сет

PRECI CLIX P-P сет

PRECI CLIX P-P сет

PRECI-CLIX сет за стоматолози

PRECI-CLIX сет за стоматолози

PRECI VERTIX AT K сет

PRECI VERTIX AT K сет

PRECI HORIX Combi сет

PRECI HORIX Combi сет

PRECI-BAR mini OV IN/PW

PRECI-BAR mini OV IN/PW