Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Корисни линкови

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Корисни линкови

Стоматолошки факултет -Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје

www.stomfak.ukim.edu.mk


Стоматолошка комора на Македонија

www.stomatoloskakomora.org


ЈЗУ Универзитетски стоматолошкиот клинички центар „Свети Пантелејмон“

univdentalclinic.org.mk


Министерство за здравство

www.moh.gov.mk


Фонд за здравствено осигурување

www.fzo.org.mk


Биро за лекови

www.reglek.com.mk


Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар "Проф. Д-р Бојо Андрески"

www.eurmdentalcenter.mk


Факултет за медицински науки - Универзитет Гоце Делчев, Штип

fmn.ugd.edu.mk


Македонско стоматолошко друштво (МСД)

www.msd.org.mk


Здружение на приватни стоматолози


Централна медицинска библиотека

www.cmb.edu.mk


American Dental Association

www.ada.org


Англиско-Хрватско-Германски дентален online речник

www.dictionaryofdentistry.com

 

Compendium of Continuing Education in Dentistry

www.dentalaegis.com/cced/2011/03/

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget