Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Акции и Промоции

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Акции и Промоции

Нов каталог од Renfert!

Нов каталог од Renfert за 2021 година!

Повеќе

Каталог на заботехнички материјали и апарати од Ренферт

Каталог на заботехнички материјали и апарати со специјални попусти од Ренферт

Повеќе

Ivoklar Vivadent каталог на заботехнички материјали и апарати

Погледнете го каталогот на заботехнички материјали и апарати од Ivoklar Vivadent

Повеќе

Ducerraloy N

Ducerraloy N метал за керамика!

Повеќе

DENTAURUM промоција

Отпорноста на корозија и биокомпатибилноста зависат од хемискиот состав.

Повеќе

Новата генерација на циркониум

CERCON® ht блокови сега достапни во 98mm и 105mm

Повеќе

DeguDent промоции

Најнови производи на акција од DeguDent

Повеќе

Акција Polivest - Нов промо пакет за маталкерамички конструкции.

Што содржи промотивниот пакет погледнете на линкот

Повеќе