Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Дејност

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Дејност

Секторот за стоматологија и забна техника на Промедика е лидер на пазарот за материјали и опрема за стоматологија и забна техника во Македонија. Партнери сме со повеќе од 60 реномирани производители од целиот свет и имаме 15 години искуство во оваа област.

Нашата основна определба е, на Вас нашите клиенти, да Ви понудиме:

  • широка палета на квалитетни производи
  • врвно ниво на услуги и професионална поддршка (влучувајќи сервис на опрема)
  • стабилни и достапни цени и
  • постојани резерви на сите производи коишто Ви се потребни во секојдневната работa
  • континуирана едукација

Нашите вработени имаат долгогодишно искуство и стручно знаење со кои се гордееме и сме подготвени во секое време да им излеземе во пресрет на сите ваши потреби. Будно ги следиме новитетите во полето на стоматологијата и забната техника во светски рамки и Ви овозможуваме да бидете во чекор со нив и Вие преку нашите производи и едукативни активности. Сево ова ни овозможува да изградиме стабилни односи со Вас базирани на взаемна доверба и разбирање.

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget