Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

За ПЕЦ

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

За ПЕЦ

Едукативниот центар на Промедика (ПЕЦ) располага со современо опремена сала со капацитет од 50 седишта за посетители и слушатели. Техничката опременост на ПЕЦ се карактеризира со најсовремена видео и аудио технологија за одржување на едукативни предавања, презентации и промоции. Тука најчесто можете да се запознаете со најновите достигнувања од областа на стоматолошката дејност, медицинската наука и фармацевтската индустрија.

Во рамките на ПЕЦ работи и современа заботехничка лабораторија – „Промедика лаб“ во која постојано се одржуваат разни видови на основни, напредни и специјализирани курсеви, каде детално се презентира начинот и постапката на работа со најсовремените стоматолошки и заботехнички материјали. Курсевите се одржуваат во групи од 8 учесници кои активно учествуваат во работата, со обезбедени материјали и инструменти за работа во зависност од потребите и барањата на курсот, за што на крајот добиваат соодветен сертификат за учество.

За повеќе информации во врска со случувањата во ПЕЦ можете да видите во календарот на настани.

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget