Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Стручна литература

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Адхезивно цементирани керамички надоместоци во фронталната регија - Биометриски пристап

Адхезивно цементирани керамички надоместоци во фронталната регија - Биометриски пристап

Естетска стоматологија - Годишник 2009

Естетска стоматологија - Годишник 2009

Знаење и вештини при изработка на естетски керамички ламинати

Знаење и вештини при изработка на естетски керамички ламинати

Основи на фиксната протетика

Основи на фиксната протетика

Практична имплантологија

Практична имплантологија

Практичен прирачник по ендодонција

Практичен прирачник по ендодонција

Стоматолошко богатство - совети и трикови за секојдневната пракса

Стоматолошко богатство - совети и трикови за секојдневната пракса

CAD/CAM и полна керамика - Естетки надоместоци во стоматолошката пракса

CAD/CAM и полна керамика - Естетки надоместоци во стоматолошката пракса

Update забна техника

Update забна техника