Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Календар на настани ПЕЦ

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
Наслов Датум од Датум до Локација Документи Предавач
20.09.2018 23.09.2018 КОНГРЕС МСД Охрид Проф. Д-р Соња Апостолска
10.11.2018 11.11.2018 Белград
22.11.2018 24.11.2018 Промедика Едукативен Центар Проф. Грунер