Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Календар на настани ПЕЦ

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
Наслов Датум од Датум до Локација Документи Предавач
Белград
ПЕЦ Stolica Dragan
ПЕЦ Велимир Жујиќ
ПЕЦ Gusztav Bacslia
21.04.2018 21.04.2018 Хотел Александар Палас линк до документ
04.05.2018 05.05.2018 ПЕЦ Хрвоје Сопрек
25.09.2018 26.09.2018 ПЕЦ Rudi Beckers