Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Сервис

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Сервис

Ние во Промедика знаеме дека обезбедувањето на квалитетен сервис и резервни делови се едни од најважните критериуми при изборот на снабдувач на опрема за Вашите ординации и техники. Затоа покрај нашата определба да Ви понудиме единствено квалитетни апарати, правиме сè за да Ви овозможиме високо-квалитетен и навремен сервис.

Нашиот тим од професионалци има долгогодишно искуство и знаење кое е стекнато на стручни обуки организирани од нашите партнери - производители на опрема. Квалитетното сервисирање го обезбедуваме и со употреба на најсофистицирани инструменти, опрема, алати и апарати при сервисните активности.

На овој начин сме во можност да Ви понудиме трајни, современи и квалитетни решенија при монтажа, одржување и сервисирање на опремата и со Вас да изградиме професионален однос базиран на сигурност и доверба.

Располагаме со високо квалитетен софтвер кој нуди детална евиденција на сите сервисирани активности на Вашата опрема.

Услуги:

  • бесплатна испорака и монтажа на апарати набавени од Промедика
  • бесплатна консултација при планирање на нови ординации и забни техники со потребни техничко-просторни карактеристики
  • обезбедена гаранција за секој нов уред
  • одржување на опремата набавена од Промедика
  • обука за правилно користење и одржување на апаратите
  • сервисирање со оригинални резервни делови од производителите
  • Договор за превентивно одржување на целата опрема во Вашата ординација или забна техника набавена во Промедика. Преку склучување на ваков договор обезбедувате приоритет во сервисирањето и редовно одржување на апаратите со што ја зголемувате нивната долготрајност.
  • Само со редовно сервисирање и одржување Вашата опрема може правилно и долготрајно да функционира!

За сите информации и за закажување на сервис можете да нè контактирате на:
Aдреса:ул.Св.Кирил и Методиј бр.50, 1000 Скопје
тел: 02 3248 424
e-mail: servis@promedika.com.mk

Слаѓана Парапунова

Административен координатор
e-mail: parapunova_s@promedika.com.mk

Васил Крстовски
Оперативен координатор

Благојчо Велков
Дипл.Ел.инженер

Валентин Спасески
Дипл.Ел.инженер

Оливер Тимовски
Сервисер

Благоје Вучиќ
Сервисер


Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget