Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Промедика Лаб

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Промедика Лаб

Основната цел на Промедика Лаб е да биде сервис на забните техничари и стоматолози во државата за нивните професионални и едукативни потреби. Персоналот е составен од 6 забни техничари, специјализирани за поединечни области од забната техника. Посебно внимание се посветува на нивната континуирана едукација преку која ги следат и ги применуваат новините во забната техника. Лабораторијата располага со најсовремена опрема од реномирани светски производители. На овој начин сме во можност да понудиме врвен квалитет на услугите и заботехничките изработки.

Контакт:

Промедика Лаб
Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50
п.фах 122
1000 Скопје
телефон: +389 2 3248 461
факс: +389 2 3248 401
Работно време:
пон-петок 09:00-17:00
сабота 10:00-14:00

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget