Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Тим

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Тим

Секторот за стоматологија и забна техника го сочинуваат:

 

Раководител на сектор за стоматологија и забна техника
Милијана Савиќ

Стручен забен техничар
e-mail : savic_m@promedika.com.mk

 

Оддел комерција:

Др. Борка Миленковиќ
Доктор на стоматологија
e-mail: milenkovic_b@promedika.com.mk

Др. Миодраг Лешниковски
Доктор на стоматологија
e-mail : miki_l@promedika.com.mk

Др. Влатко Чупески
Доктор на стоматологија
e-mail : cupeski_v@promedika.com.mk

Ненад Велјанов
Забен техничар
e-mail: veljanov_n@promedika.com.mk

Мери Шегавиќ
Забен техничар
e-mail: segavic_m@promedika.com.mk

Мустафа Ајдари 
Забен техничар
моб. 070/323-759

Др. Јована Арсовска
Доктор на стоматологија
e-mail: jovana_a@promedika.com.mk

Др. Илиевски Филип
Доктор на стоматологија
e-mail: ilievski_f@promedika.com.mk

Марјан Трпчевски
e-mail: trpcevski_m@promedika.com.mk

Магацин:

Лимонка Зикова
e-mail: zikova_l@promedika.com.mk

Мирјана Блажевска

e-mail: blazevska_m@promedika.com.mk

Кристијан Пауновски

Грозда Стојковска

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget