Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Нарачај Сервис

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Нарачај Сервис

Почитувани корисници,

Со цел да ги задоволи барањата на своите клиенти, Сервисот на Промедика овозможува поголема достапност до услугите и информациите кои Вам Ви се потребни.

Со едноставно пополнување на формуларот подолу, може да испратите барање за сервисирање на Вашата стоматолошка или заботехничка опрема, да побарате консултации во врска со одржување, правилно користење или подобрување на перформансите на опремата или друга информација на што ние со задоволство ќе Ви одговориме.

Сервисот на Промедика работи секој работен ден од 07:30-15:30 часот. По добивање на Вашето барање, ќе Ве исконтактираме во најкраток можен рок, а најдоцна следниот работен ден. 

Испрати мејл Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget