Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Производи

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Производи

Асортиманот на производи кои ги нудиме во програмата на Промедика вклучува широка палета на висококвалитетни материјали и опрема за стоматолошки ординации и заботехнички лаборатории од најпознатите светски брендови во оваа област.  Сите производи и апарати ги исполнуваат барањата  на пазарот за висок квалитет и управување со животна средина и се сертифицирани со меѓународно признаени сертификати за потврден квалитет и употреба во медицински цели. Тоа значи дека нашите производи ги следат најсовремените светски трендови започнувајќи од процесот на производство, испорака, складирање и дистрибуција сè до пост-продажен сервис и услуга до крајните корисници и се во служба на подобрување на глобалното орално здравје.

Вие можете сами да одберете кој производ најмногу Ви одговара за Вашата дејност или за соодветната интервенција и намена, но истовремено можете да побарате помош од нашиот стручен тим кој ќе Ве упати детално во карактеристиките на производите со кои располагаме и ќе Ви помогне да го набавите најсоодветниот за Вас производ во зависност од Вашите потреби и барања.   

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget