Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Актуелно

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Актуелно

Donnerberg масажер четврток 23, февруари

Нов Donnerberg масажер во Промедика

Повеќе

Penguin RFA среда 8, јуни

Проверете ја стабилноста на имплантите на брз и едноставен начин, со помош на новиот, ергономски Penguin RFA

Повеќе

Ankylos – докажан квалитет повеќе од 30 години понеделник 30, мај

Анкилос системот е иновиран 1985 година од страна на Prof. Georg-Hubertus Nentwig и Dr. Walter Moser за време на Октоберфестот во Минхен во текот на една пиво сесија.

Повеќе

Едукации во Ивоклар Вивадент во Виена среда 13, април

Едукации за 2018 година во Интернационалниот центар за дентална едукација - Ивоклар Вивадент во Виена

Повеќе

Нов KaVo каталог петок 8, април

KaVo каталог

Повеќе

Моќ на брендирањето: Повторно лансирање на брендот Kiss среда 2, септември

Задржи едноставност и безбедност – ова е слоганот под кој Kiss е препознатлив повеќе од десет години и e најуспешен керамички материјал во земјите со Германско говорно подрачје.

Повеќе

Календар на настани вторник 28, јули

Нови настани во Промедика

Повеќе

Соработка на Промедика и Diners среда 1, април

Повеќе поволни можности при плаќање на набавените материјали и апарати со Diners картичка.

Повеќе

Новитетите од производителот на ротирачки инструменти НТИ четврток 19, март

Новитети за стоматолози и забни техничари, препорачани брзини, препорака за дезинфекција

Повеќе

Наменски кредит за стоматолошка и заботехничка опрема среда 28, јануари

Наменски кредит за купување стоматолошка опрема

Повеќе